Dorpsraad Udenhout

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Udenhout

Nieuws

Vertrek Dorpsraadslid

Mariska Langermans , die ruim 1 jaar het domein Zorg en Senioren heeft bemand , heeft vanwege een nieuwe baan , die meer tijd van haar gaat vergen , helaas moeten besluiten haar functie binnen de Dorpsraad neer te leggen per 1 September. We betreuren dit ten zeerste maar hebben begrip voor haar besluit. In de vergadering van 5 September hebben we op gepaste wijze afscheid van haar genomen. Het domein Zorg/Senioren zullen we zo spoedig als mogelijk weer gaan bemannen.

Parkeren Tongerloplein.

Op verzoek van de Dorpsraad heeft de gemeente Tilburg ingestemd met het wijzigen van het in- en uitrijden op het Tongerloplein . Binnenkort zal hier eenrichtingsverkeer gelden. Voorlopig gaat het hier om een proefperiode.

admin • 7 september 2019


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *